Tartaar van rode biet met makreel en paradijszaden

Als amuse of voorgerecht is dit frisse, gejodeerde recept met zijn zoete, fruitige noten een kleurrijk, smaakvol voorgerecht... om te serveren als voorgerecht van een feestelijke, verfijnde maaltijd!

tartare de betterave graines de paradis et amandes recette la belle-iloise de tartare de betterave et maquereau aux graines de paradis
2 mensen
10 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 1 blik van 160g la belle-iloise makreelvlokken met paradijskorrels

  • 1/2 citroensap

  • 1 eetlepel olijfolie

  • 2 eetlepels fromage frais

  • 1 grote biet

  • Zout en peper

  • 2 plakjes ontbijtkoek

  • 60g groene salade

Voorjaarsselectie
Makreelvlokken Paradijskorrels Makreelvlokken Paradijskorrels
Een heerlijk recept met de zoete smaak van de eilanden
€ 12,85
€ 21,90

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
10 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Snijd de bieten in kleine blokjes en doe ze in een kom met het citroensap en de olijfolie. Breng op smaak met zout en peper en voeg de bieslook toe
  • Stap 2
    Meng alles door elkaar en laat even staan in deze marinade
  • Stap 3
    Open het blik la belle-iloise Paradise Seed Mackerel Crumble en schep het om in een kom. Voeg de fromage frais toe en meng goed
  • Stap 4
    Schik kleine rondjes crumble op de borden en leg de rode biet bovenop de crumble
  • Stap 5
    Serveer de tartaar met salade en een plak geroosterde ontbijtkoek
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.