Lentetaartje van Argoat
Verras je gasten meteen met deze smakelijke lentetaartjes: het enige wat je hoeft te doen is een zanddeegje en onze Émiétté de maquereau au cœur d'Argoat kopen, en ze afwerken met wat rauwkost! Vers en heerlijk!


Alle ingrediënten
3 blikken 1/10 (240 g) makreelvlokken "Au cœur d'Argoat
1 korstdeeg
12 kerstomaatjes
12 radijzen
1 verse bloemkool floret (ongeveer 100g)
1 kleine courgette
1 handvol mesclun sla
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Bekleed 6 taartvormpjes met het zanddeeg en prik de bodems in.
-
Stap 2Bak ongeveer 15 tot 20 minuten in een hete oven op 200°c.
-
Stap 3Snijd dunne reepjes courgette met een groentesnijder
-
Stap 4Als de bodems gaar en afgekoeld zijn, verdeel je er 2,5 blikje kruimeldeeg over.
-
Stap 5Leg er kleine courgetterolletjes, plakjes radijs, halve tomaatjes en bloemkoolroosjes harmonieus op.
-
Stap 6Voeg het overgebleven halve blikje kruimel er bovenop toe
-
Stap 7Serveer op een bedje van salade.
- Je kunt ook onze andere kruimels gebruiken om dit recept te maken.