Bagels met fijne ratatouille, gerookte tonijn en comté kaas

4 mensen
10 min voorbereiding
5 min koken

Alle ingrediënten

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
5 min
  • Stap 1
    Was de radijsjes en snijd ze in plakjes.
  • Stap 2
    Plaats de volkorenbroden 3 tot 4 minuten in de oven op 180°C.
  • Stap 3
    Open de broden
  • Stap 4
    Leg er 1 plakje comté kaas op, een half glaasje fijne ratatouille met gerookte tonijn, de plakjes radijs en plaats dan het kapje terug.
  • Stap 5
    Herhaal dit voor elke bagel.
Tip van de chef

Voor iets fantasierijkers voeg je gekiemde alfalfazaden toe en vervang je de comtékaas door gerookte scamorza (een gerookte mozzarella). Vervang buiten het seizoen ronde radijsjes door grote winterradijs.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Quiche zonder bladerdeeg met Makreel en spinazie
Warme gerechten
Bekijk het recept
Courgettes gevuld met aardappelpuree en Tonijn
Warme gerechten
Bekijk het recept
Bruschetta van tomaat en sardine
Ingangen
Bekijk het recept
Verrassend verrassingsbrood
Aperitief
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.