Bagels met fijne ratatouille, gerookte tonijn en comté kaas


Alle ingrediënten
2 x 105g glaasjes la belle-iloise fijn gerookte tonijn ratatouille
4 bagelbroodjes
4 plakjes Comté kaas
12 ronde radijzen
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Was de radijsjes en snijd ze in plakjes.
-
Stap 2Plaats de volkorenbroden 3 tot 4 minuten in de oven op 180°C.
-
Stap 3Open de broden
-
Stap 4Leg er 1 plakje comté kaas op, een half glaasje fijne ratatouille met gerookte tonijn, de plakjes radijs en plaats dan het kapje terug.
-
Stap 5Herhaal dit voor elke bagel.
Voor iets fantasierijkers voeg je gekiemde alfalfazaden toe en vervang je de comtékaas door gerookte scamorza (een gerookte mozzarella). Vervang buiten het seizoen ronde radijsjes door grote winterradijs.