Marie-Galante Tonijntaart


Alle ingrediënten
2 blikjes van 160g Marie-Galante la belle-iloise Tonijnvlokken
500g olijftomaten (5 stuks)
1 kant-en-klaar bladerdeeg
4 eetlepels paneermeel
4 eetlepels verse room
100g Comté kaas
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Was de tomaten, snijd ze doormidden en verwijder de zaadjes
-
Stap 2Snijd vervolgens in plakjes van 1 cm dik en leg ze op absorberend papier
-
Stap 3Rol het bladerdeeg uit
-
Stap 4Verdeel de tonijnkruimels en strooi het broodkruim erover
-
Stap 5Garneer vervolgens met de crème fraîche en licht gezouten plakjes tomaat
-
Stap 6Hierop harmonisch dunne reepjes Comté-kaas in stervorm leggen
-
Stap 7Plaats in een hete oven op 210°C (th.7) en bak gedurende 20 tot 30 minuten
Serveer warm met een groene salade.