Marie-Galante Tonijntaart

6 mensen
15 min voorbereiding
20-30 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes van 160g Marie-Galante la belle-iloise Tonijnvlokken

  • 500g olijftomaten (5 stuks)

  • 1 kant-en-klaar bladerdeeg

  • 4 eetlepels paneermeel

  • 4 eetlepels verse room

  • 100g Comté kaas

Voorjaarsselectie
Tonijnvlokken - Marie-Galante Tonijnvlokken - Marie-Galante
Een exotisch recept met kokos, paprika, limoen en colombo
€ 13,65
€ 13,65

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
45 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
20-30 min
  • Stap 1
    Was de tomaten, snijd ze doormidden en verwijder de zaadjes
  • Stap 2
    Snijd vervolgens in plakjes van 1 cm dik en leg ze op absorberend papier
  • Stap 3
    Rol het bladerdeeg uit
  • Stap 4
    Verdeel de tonijnkruimels en strooi het broodkruim erover
  • Stap 5
    Garneer vervolgens met de crème fraîche en licht gezouten plakjes tomaat
  • Stap 6
    Hierop harmonisch dunne reepjes Comté-kaas in stervorm leggen
  • Stap 7
    Plaats in een hete oven op 210°C (th.7) en bak gedurende 20 tot 30 minuten
Tip van de chef

Serveer warm met een groene salade.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Caraïbische salade
Salades
Bekijk het recept
Pita's met Marie-Galante tonijnvlokken, peer en avocado
Zoetzure taart van Marie-Galante en ananas
Warme gerechten
Bekijk het recept
Boekweit taart met kruimels
Warme gerechten
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.