Ty-makis met geplette artisjokken en makreel

Maak rijstvrije maki's voor ultragezonde voorgerechten: neem gewoon onze Artisjok geplet met makreel, nori zeewierblaadjes, een beetje paneermeel, citroensap en een oma appel!

10 stuks - 2 mensen
20 min voorbereiding
Geen koken

Alle ingrediënten

  • 1 glas van 105 g la belle-iloise Makreel Artisjokstukjes

  • 1 blaadje gedroogd nori zeewier (voor maki's)

  • 1/4 granny appel

  • 2 theelepels paneermeel

  • 1 theelepel citroensap

  • Optionele decoratie: korianderblaadjes, rucola, zeekraal of roze bessen

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
20 min
Koken :
Geen
  • Stap 1
    Snijd de appel in staafjes van 3 mm en besprenkel met citroensap.
  • Stap 2
    Knip het norivel doormidden met een schaar.
  • Stap 3
    Bestrijk elke kant met de helft van de glaasjes makreel-artisjok concassé en laat een klein strookje vrij aan de bovenkant. Bestrooi met paneermeel en leg de appelstaafjes op een rij. appelstaafjes op een rij.
  • Stap 4
    Rol op, eindigend met de losse strook.
  • Stap 5
    Koel gedurende 15 minuten.
  • Stap 6
    Snijd met een “goed mes” in stukjes van 1,5 cm, leg ze op de plak en versier naar smaak.
Tip van de chef

Vervang de appel door een ander knapperig, vers ingrediënt, zoals radijs of groene peer.

Plaats de maki's op een basis zoals crackers of dunne croutons.

Overige inkomsten

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.