Crème van schaaldierensoep met garnalenbrochette

Met zijn verfijning en oneindige finesse biedt dit voorgerecht een boeket van delicaat gejodeerde smaken als inleiding op een gastronomische maaltijd!

2 mensen
5 min voorbereiding
5-10 min koken

Alle ingrediënten

  • 1 1/2 blik (400 g) la belle-iloise schaaldierensoep

  • 3 tot 6 garnalen gemarineerd in kerriepoeder

  • 3 tot 6 gedroogde noriblaadjes (sushi zeewier)

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
15 min
Voorbereiding :
5 min
Koken :
5-10 min
  • Stap 1
    Spies 3 in kerrie gemarineerde garnalen, afgewisseld met gedroogde noribladeren
  • Stap 2
    Bak de kebabs snel in de pan
  • Stap 3
    Roer tegelijkertijd de schaaldierensoep zachtjes op een laag vuur
  • Stap 4
    Giet de hete soep in een kom en leg de spies erop
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Risotto met zeevruchten en tonijn met babygroenten
Tonijnsoep in Baskische stijl met knoflookcroutons
Vissers uiensoep
Soepen
Bekijk het recept
Vissersgodaille soep met rode uien
Soepen
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.