Verrassend verrassingsbrood


Alle ingrediënten
1 - 60g blik la belle-iloise tonijnmousse met basilicum
1 blikje van 60 g la belle-iloise sardinade met tomaten en kappertjes
1 blik van 60 g la belle-iloise olijf thoïonade
1 blik (60g) la belle-iloise Pacifische Zalm Dragon Crème
8 grote sneetjes korstloos sandwichbrood
8 gekookte groene asperges (of uit blik)
2 dunne plakjes Emmentaler kaas (anders geraspt)
2 dunne plakjes Emmentaler kaas (anders geraspt)
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Smeer het blikje sardinade met tomaten en kappertjes op 2 sneetjes sandwichbrood, leg de rucola erop en steek de 2 sneetjes vulling erin.
-
Stap 2Doe hetzelfde met de andere combinaties: zalmcrème / groene asperges, thoïonade met olijven / emmentaalkaas, tonijnmousse met basilicum / gesneden geconserveerde tomaten, enz.
-
Stap 3Snijd elke sandwich in 8 stukken.
-
Stap 4Leg de plakjes weer op elkaar en leg ze op elkaar.
-
Stap 5Garneer met de overgebleven rucola en een paar kerstomaatjes.
Je kunt je andere combinaties voorstellen
Kreeftenmousse met kervel en roze bessen
Crème van sardine met pijnboompitten
Verse kaas/emet naar keuze.