Panna Cotta met Parmezaan en fijne ratatouille met gerookte tonijn

4 mensen
15 min voorbereiding
5 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 glaasjes (105 g) fijn gerookte tonijn ratatouille van la belle-iloise

  • 15 cl room

  • 15 cl melk

  • 2 volle eetlepels geraspte Parmezaanse kaas (ongeveer 20 g)

  • 1 blaadje gelatine (2 g)

  • 12 g Parmezaanschaafsel

  • 2 zongedroogde tomatenhelften

  • 4 snufjes geroosterde pijnboompitten (6 g)

  • Zout en peper

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
15 min
Koken :
5 min
  • Stap 1
    Week de gelatine 5 minuten in koud water.
  • Stap 2
    Verwarm de room, melk, zout, peper en Parmezaan in een steelpan.
  • Stap 3
    Breng het mengsel aan de kook en voeg dan de uitgelekte gelatine toe.
  • Stap 4
    Wanneer het mengsel gesmolten is, giet je het in glaasjes en laat je het minstens 2 uur afkoelen.
  • Stap 5
    Schep voor het opdienen de fijne ratatouille van gerookte tonijn over de panna cotta.
  • Stap 6
    Garneer met gesneden zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanschaafsel en verse kruiden of rucola voor de kleur.
Tip van de chef

Voor extra verwennerij kun je garneren met gesneden zongedroogde tomaten, geroosterde pijnboompitten, Parmezaanschilfers en verse kruiden of rucola voor de kleur.

Overige inkomsten

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Verrine van Sardines met piccalillysaus
Libanese tonijn verrine
Aperitief
Bekijk het recept
Makreel voorgerechten
Aperitief
Bekijk het recept
Tomaten-, sardine- en guacamoleglaasjes
Aperitief
Bekijk het recept
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.