Menton versheid in glaasjes

recette de verrines à l'émietté de maquereau au citron de menton recette la belle-iloise de verrines à l'émietté de maquereau au citron de menton
4 mensen
10 min voorbereiding
10-12 min koken

Alle ingrediënten

  • 2 blikjes (160 g elk) makreelvlokken met kruiden en citroen

  • 2 wortelen (ongeveer 150 g)

  • 60 g quinoa

  • 1/2 sap van een kleine citroen (uit Menton, nog beter!)

  • Een paar takjes bieslook

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10-12 min
  • Stap 1
    Kook de quinoa 10 tot 12 minuten in gezouten water. Giet dan af en ververs onder koud water
  • Stap 2
    Schil de wortelen en rasp ze
  • Stap 3
    Meng de goed uitgelekte quinoa met de geraspte wortelen, gehakte bieslook en citroensap in een kom
  • Stap 4
    Voeg de verkruimelde makreel toe en meng voorzichtig
  • Stap 5
    Schep in glaasjes
  • Stap 6
    Koel minstens 30 minuten
  • Stap 7
    Garneer voor het opdienen met een paar sprietjes bieslook en schijfjes citroen
Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.