Menton versheid in glaasjes


4
mensen
10 min
voorbereiding
10-12 min
koken
Alle ingrediënten
2 blikjes (160 g elk) makreelvlokken met kruiden en citroen
2 wortelen (ongeveer 150 g)
60 g quinoa
1/2 sap van een kleine citroen (uit Menton, nog beter!)
Een paar takjes bieslook
In de keuken aan de slag!
Totale tijd :
20 min
Voorbereiding :
10 min
Koken :
10-12 min
-
Stap 1Kook de quinoa 10 tot 12 minuten in gezouten water. Giet dan af en ververs onder koud water
-
Stap 2Schil de wortelen en rasp ze
-
Stap 3Meng de goed uitgelekte quinoa met de geraspte wortelen, gehakte bieslook en citroensap in een kom
-
Stap 4Voeg de verkruimelde makreel toe en meng voorzichtig
-
Stap 5Schep in glaasjes
-
Stap 6Koel minstens 30 minuten
-
Stap 7Garneer voor het opdienen met een paar sprietjes bieslook en schijfjes citroen