Armoricaanse gratin


Alle ingrediënten
1 1/2 blik (400 g) la belle-iloise Kreeftenbisque
400 g gegratineerde aardappelen, geschild
1 grote tomaat (100 g)
20 g geraspte Emmentaler kaas
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Verwarm de oven voor op 180°C (th.6)
-
Stap 2Snijd de aardappelen in dunne plakjes
-
Stap 3Snijd de tomaat in kleine blokjes
-
Stap 4Meng in een kom alle ingrediënten met de bisque
-
Stap 5Bak 1 uur en 20 minuten in een hete oven
-
Stap 6Laat 5 minuten staan voor het opdienen
Serveer met een visschotel.
Voeg als voorgerecht langoustinestaarten of garnalen toe aan het mengsel en serveer met een groene salade.
Voor een complexer gerecht voeg je 1 ui, 1 gesneden wortel, 1/2 uitgeperst teentje knoflook, zout, peper en 2 snufjes gehakte peterselie toe.