Armoricaanse gratin

recette de gratin armoricain au homard recette la belle-iloise de gratin armoricain
4 mensen
10 min voorbereiding
1h20 koken

Alle ingrediënten

  • 1 1/2 blik (400 g) la belle-iloise Kreeftenbisque

  • 400 g gegratineerde aardappelen, geschild

  • 1 grote tomaat (100 g)

  • 20 g geraspte Emmentaler kaas

Bisque de Homard Bisque de Homard
Een uitstekend recept dat zacht en delicaat is
€ 23,00
€ 23,00

In de keuken aan de slag!

Totale tijd :
1h30
Voorbereiding :
10 min
Koken :
1h20
  • Stap 1
    Verwarm de oven voor op 180°C (th.6)
  • Stap 2
    Snijd de aardappelen in dunne plakjes
  • Stap 3
    Snijd de tomaat in kleine blokjes
  • Stap 4
    Meng in een kom alle ingrediënten met de bisque
  • Stap 5
    Bak 1 uur en 20 minuten in een hete oven
  • Stap 6
    Laat 5 minuten staan voor het opdienen
Tip van de chef

Serveer met een visschotel.

Voeg als voorgerecht langoustinestaarten of garnalen toe aan het mengsel en serveer met een groene salade.

Voor een complexer gerecht voeg je 1 ui, 1 gesneden wortel, 1/2 uitgeperst teentje knoflook, zout, peper en 2 snufjes gehakte peterselie toe.

Andere ideeën

Om uw smaakpapillen te prikkelen

Kreeft cappucci
Soepen
Bekijk het recept
Cassolette St Jacques Kreeft met kool
Warme gerechten
Bekijk het recept
Cockerel met bisquaisesaus en geplette kastanjes
Warme gerechten
Bekijk het recept
Bisque van kreeft met krab en sinaasappelschil
Commande groupée
Bulkbestelling
Start een groepsbestelling en nodig anderen uit om deel te nemen aan uw bestelling. Ze kunnen hun favoriete producten toevoegen voor een gezamenlijke bezorging en besparen op de bezorgkosten.