Italiaanse pasta met tartaar van zeewier
Herontdek het traditionele Napolitaanse recept voor “pasta e piselli”, ook wel “pasta met erwten” genoemd, door er onze smakelijke Tartare met Bretoens zeewier en olijven aan toe te voegen... Een snel en gemakkelijk recept op 100% plantaardige basis, met de heerlijke smaak van zuiderse groenten!


Alle ingrediënten
200 g pasta (in dit geval Elicoidali)
1 kleine rode ui
100 g verse erwten
Olijfolie
In de keuken aan de slag!
-
Stap 1Kook de pasta in gezouten water. Volg de kooktijd die op de verpakking staat.
-
Stap 2Eenmaal gekookt, besprenkel je een beetje olijfolie in een koekenpan en meng je de pasta met de tartaar van zeewier, gesnipperde rode ui en doperwten. Giet een beetje van het kookwater van de pasta erbij om plakken te voorkomen. Bak 2 tot 3 minuten, roer regelmatig.
-
Stap 3Schik op borden en voeg enkele basilicumblaadjes toe. Voeg peper naar smaak toe.