
Sardines met Beurre de Baratte warm serveren
Ontdek een traditioneel recept bereid met uitzonderlijke boter en een vleugje citroen!
Meer informatieEen traditioneel recept om warm van te genieten, deze sardientjes met gekarnde boter en een vleugje citroen brengen een traditioneel recept up-to-date.
- Juridische naam : Sardines cuisinées à déguster chaud au beurre de baratte
- Ingrediënten : Sardines (70%), gekarnde boter (melk) (26,5%), citroensap (2,3%), zout.
- Allergenen : sardines, melk
- Nettogewicht (g) : 115
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1167 kJ / 281 kcal
- Vetten en oliën 21.8 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 11.97 g
- Koolhydraten 0.8 g
- (Waarvan suikers) 0.2 g
- Eiwitten 20.7 g
- Zout 1.1 g
Voordat je het blik opent, zet je het onder heet water om de boter vloeibaar te maken. Giet de inhoud van het blik in de koekenpan en verwarm opnieuw op een zeer laag vuur om alle malsheid te behouden!
Panfrituur: 2 minuten aan elke kant op zeer laag vuur.
Oven: 7 minuten in een hete oven (180°).
Magnetron: ongeveer 1 minuut op 500W.