
Witte Tonijn in Olijfolie
Ontdek een malse, smeltende tonijn met smaken die op smaak worden gebracht door de fruitige extra vierge olijfolie. Een must-have voor je dagelijkse maaltijden!
Meer informatieMalse, smakelijke tonijn...
In dit recept wordt de tonijn gekonfijt en verrijkt met extra vierge olijfolie. Om malse, smakelijke tonijn te krijgen, wordt hij eerst in zijn geheel gekookt. Na het sudderen in een court-bouillon wordt hij met de hand bijgesneden om alleen het beste van de lende te behouden. Daarna wordt hij bedekt met extra vierge olijfolie, die zich mengt met het vlees om het malser te maken.
- Juridische naam : Witte tonijn in extra vierge olijfolie
- Ingrediënten : Witte tonijn, extra vierge olijfolie (26%), zout.
- Allergenen : tonijn
- Nettogewicht (g) : 80
- Netto uitgelekt gewicht (g) : 60
- Voedingswaarden voor 100g
- Energie 1059 kJ / 254 kcal
- Vetten en oliën 16 g
- (inclusief verzadigde vetzuren) 2.8 g
- Koolhydraten 0 g
- (Waarvan suikers) 0 g
- Eiwitten 26 g
- Zout 0.6 g
Snel en gemakkelijk te bereiden, eenvoudig te koken, een blikje tonijn is een dagelijkse bondgenoot die eindeloze mogelijkheden biedt. In een salade, pasta of quiche, het is een praktisch ingrediënt voor allerlei recepten, warm of koud, hoofdgerechten of voorgerechten...